Každý člověk vnímá krásu úplně jinak. Krása je opravdu hodně důležitá a pro někoho hraje vážně vedlejší roli. Krása je pro někoho je velice důležitá v mnoha směrech. Ale kdybych třeba měla vzít ohled na sebe, tak abych se přiznala, tak pro mě krása je také dost důležitá. Já se chci vždycky cítit skvěle, chci se cítit v pohodě a k tomu, abych se cítila opravdu dobře a v pohodě, tak také samozřejmě se potřebuji vidět v zrcadle, že mi to sluší. Já sice nepatřím mezi modelky. Moje postava není jako modelka, nevypadám ani jako Twiggy, ale zase ani nejsem hodně obézní. Jsem taková prostřední a mnoho lidí mi říká, že jsem jako krev a mlíko, tohle vůbec nemám ráda.

Pro někoho krása není důležitá.

Nemám ráda, když někdo používá spojení krev a mlíko, stejně ani absolutně nechápu, jak tohle spojení mohlo vzniknout, když je třeba nějaká žena oplácaná. Sice mám veliká prsa a větší zadek, ale akorát mě trápí, že nemám opravdu hodně výrazný pas. Tady sama píšu jenom o sobě, tohle by se nemělo. Tohle potom takové divné. Samozřejmě, že i já mám svůj ideál krásy, takový ideál krásy, který se týká mužů. A protože jsem opravdu hodně vysoká, tak mám ráda vysoké muže.

Co si myslíte o kráse vy?

Potřebovala bych, aby muž měl alespoň metr devadesát, protože když si vezmu podpatky, tak také takhle vysoká jsem, ale ve většině případů nosím takové tenisky na mírné platformě, takže bych byla ráda, aby můj partner, můj muž byl vyšší než já. Nemám ráda, když je partner menší než já, to se mi vůbec nelíbí. Jednou jsem se takhle na seznam se seznámila s jedním mužem, který byl o dvě hlavy menší než já. Vůbec mi tohle neřekl. Na fotce vypadal opravdu statně. Ano, on vypadal. Ostatně byl opravdu takový urostlý svalnatý, ale vůbec nenapsal, že má tak sto šedesát centimetrů. Tady toho jsem musela bohužel odmítnout, ale ne hned, aby mu to nebylo blbé. Druhý den už se mu vůbec nenapsala. 

Když se žena trápí...
Očkování nás chrání