Pojízdné lešení je jednou ze základních pomůcek stavebních firem i některých řemeslníků, kteří provádí rozličné pracovní činnosti v exteriéru budov. Kdo například pojízdné lešení využije?

Montáže chladicí techniky a tepelných čerpadel – když je zapotřebí nainstalovat v domě klimatizaci, může se tu pronájem pojízdného lešení hodit. Některá zařízení se instalují ve vyšší výšce nad zemí a lešení zajišťuje vždy bezpečnější způsob práce, než žebříky, štafle, židle apod. Lešení je dostatečně stabilní i tehdy, jestliže je třeba opírat se silou do stavební konstrukce, například při vrtání otvorů pro injektážní kotvy.

pojízdné lešení

Elektrikář – pojízdné lešení se bude hodit i elektrikáři, kterého požádáte o instalaci venkovního osvětlení budov například nad vchodovými dveřmi, pod balkonem, nad terasou či pergolou a na podobných místech ve výšce vyšší, než dva metry nad zemí. Práce na lešení je pohodlnější, a je i výrazně bezpečnější, než dlouhé stání na úzkých stupních žebříků a štaflí.

pronájem lešení

Stavební firma – nejčastěji poptávají pojízdná lešení stavbaři. Využívají je při stavebních pracích v průběhu výstavby či rekonstrukce rodinných domů, rekreačních nemovitostí i nebytových prostor, ať už se jedná o bourání či stavbu zdiva, anebo zateplování fasád. S pojízdným lešením se počítá hlavně u nízkých staveb, jako jsou domy typu bungalovu, chaty chalupy, garáže, kůlny, dřevníky, sklady, přístavky apod.

Kutilové – potřebujete u bungalovu vyčistit okapy, vyměnit okno, opravit střešní krytinu, opravit či natřít fasádu, provést stavební práce v rozsahu stavebních firem, provést revizi hromosvodu či vyvložkování komína? Pak se vám pojízdné lešení může hodit, i když jste pouze amatérský kutil a nejste profesionál. Pojízdná lešení si může pronajmout v podstatě každý, bez ohledu na jeho předchozí řemeslné zkušenosti a dovednosti.

Výhodná nebankovní hypotéka
Jak se dostat z finančních problémů?