Zřizujete si sídlo společnosti v Praze a napadá vás, že byste jej mohli využít i jinak, než je běžně zvykem? Pak máte pravdu, protože Praha je město širokých možností a mnoho místních obyvatel na ni nedá dopustit. Některé Pražany to dokonce vůbec netáhne někam daleko na dovolenou a tráví většinu volného času v místě bydliště. Připadá vám to podivné? Pak se spolu s námi vydejte za hranice všedních dnů do pražských městských parků a odpočinkových zón.

Trojský zámeček Praha

Až budete se svými obchodními partnery projednávat podmínky vzájemné spolupráce a využijete k tomu zasedací místnost v centru, mějte připravené v záloze volnočasové aktivity, které jim nabídnete jako možnost prožít v Praze báječný pobyt v přírodě, aniž by bylo nutné cestovat daleko do hor.

pražské mosty

Přírodní park Hostivař – Záběhlice – zde si možná budete připadat jako v pohádce, Hostivařská přehrada je úžasné místo k odpočinku a ke sportování. Součástí přírodního parku je i zalesněná plocha s několika dřevěnými altány a pěšinami. Dají se tu provozovat i vodní sporty, například vodní lyže.

Přírodní park Divoká Šárka – Lysolaje – kdo poprvé zavítá do Šárky, nebude věřit, že je v Praze. Doporučujeme projet Šáreckým údolím a vystoupat na některou z vyhlídek, například na Dívčí skok. Tato místa jsou považována za jedny z nejzajímavějších v celé Evropě a pochází-li vaši obchodní partneři ze zahraničí, dejte jim najevo, proč je Praha považována za Matku měst. Nejen díky architektuře, ale i přírodním památkám.

Obora Hvězda – letohrádek Hvězda je sice spojován s ne zrovna příznivým obdobím našich dějin – s třicetiletou válkou, ovšem současná podoba Obory Hvězda si vaši pozornost určitě zaslouží. Obora Hvězda je ideálním útočištěm pro zaneprázdněné a vystresované podnikatele a budete se tu cítit dobře podobně, jako na Petříně, kam ostatně můžete zavítat také, nejlépe v květnu, kdy tu rozkvétá ovocný sad a růže v okrasném parku.

Jsou peníze nade vše?
Jaké náležitosti musí mít smlouva o nájmu družstevního bytu