Někteří lidé mají na zahradě bazén i za cenu https://www.bazenygluc.cz/ poměrně vysokou, a přesto jej nevyužívají. Pořizovali si jej s velkým nadšením, ale nakonec zjistili, že vlastně neví, k čemu je jim dobrý. Může vám to připadat jako nesmysl, ale skutečnost je taková, že mnozí považují zapuštěnou nádrž buď jako čisté snobství, aby se pochlubili sousedům, že oni mají bazén, zatímco sousedé nikoli, anebo se domnívají, že bazén slouží pouze pro plavání, a když je příliš malý, tak spíše jen pro namočení a ochlazení v letním vedru. Tito lidé zkrátka postrádají invenci, nápad, myšlenku, co zahradnímu bazénu vtiskne ten pravý význam. A tak bychom vás mohli alespoň něčím inspirovat, abyste bazén nenechávali ladem a měli jej pouze na ozdobu.

zábava v bazénu

Oslava narozenin – slavíte narozeniny, chystáte pro vaše hosty patřičné občerstvení a oslavu plánujete v obýváku? Což tentokrát ji realizovat na zahradě u bazénu. Nabídněte hostům možnost svléknout se do plavek a užít si vodní masu, kde lze také konzumovat obložené chlebíčky a zákusky. Ve vodě je to zábavnější a lépe se tu konverzuje, vyzkoušejte to a uvidíte. Nenechávejte si bazén jen pro sebe či členy rodiny – tím vás bude bazén brzy nudit – pozvěte si k němu více hostů, ať je tu veselo.

skok do bazénu

Zaskákejte si do vody – nemusíte skákat šipky, mnohem bezpečnější a hlavně zábavnější jsou skoky po nohou ve dvojicích, když se držíte za ruce. Nohy můžete při skoku natáhnout před sebe a dopadat na hladinu po zadku, užijete si u toho více legrace.

Sex v bazénu – provozovat vášnivé milování v bazénu není nutné jen po setmění, naopak vám to doporučujeme ráno, mezi osmou a desátou hodinou, kdy je v organismu nejvíce hormonů a sex bývá nejrozkošnější. Sex je kořením každého partnerství a ve vodě je to úžasné. Pokud jste to nikdy nezkoušeli a máte s kým, vřele doporučujeme. A čím více sexu, tím pozitivnější vztah k životu budete mít.

Nebaví vás design telefonu?
Jak na dřevostavbu