V dnešní době se dají sehnat víceméně jen moderní telefony dotykovým displejem. Jen minimum telefonů má klasická tlačítka. Většina lidí si stejně vybere dotykový telefon, protože oproti tlačítkovému nabízí mnoho funkcí a možností navíc. Problém s dotykovými displeji je ten, že displeje jsou velice náchylné k poškození. Stačí s telefonem jen trošku ťuknout anebo jej nechat v kapse a sednout si na něj. Telefon to určitě nepřežije bez problémů. Nejen displej si může poškodit i při běžném používání.

červený iphone

Mnoho majitelů moderních telefonů už se jistě setkalo s tím, že pokud telefon používají jen tak bez obalu, objevily se na něm velice rychle drobné oděrky. V případě že byste chtěli telefon například po dvou letech používání prodat a koupit si nový, sebemenší oděrky na telefonu snižují jeho prodejní cenu. I z tohoto důvodu je dobré nosit telefon v obalu nebo jej opatřit krytem, který ho před poškrábáním ochrání velice spolehlivě.

Jaký si vybrat?
Někteří lidé se naučili, že si při koupi nového telefonu rovnou kupují obal nebo kryt. Na trhu se dá sehnat obal i kryt na kterýkoliv telefon. Ať už potřebujete kryt nebo obal na jiný telefon než iPhone anebo sháníte kryt na iPhone 11 pro, podívejte se na náš e-shop. Nabízíme spoustu druhů obalů i pouzder a dalšího příslušenství k jablečným telefonům.

iphone obal

Všechno zboží pochází z oficiální distribuce, takže se nemusíte bát je používat spolu s vaším telefonem. Když budete mít náladu na to měnit kryty podle toho co se vám zrovna líbí, může mít váš telefon každý den jiný design. Někoho totiž omrzelo že iPhony jsou jednobarevné, a změna designu je možná právě díky obalu nebo pouzdru. Navíc svému telefonu dopřejete ochranu před poškozením, díky čemuž si udrží lepší cenu pro případ prodeje. Nakupujte neznačkové i značkové doplňky ke svému telefonu za skvělé ceny právě u nás.

Podvody jsou rozšířené
Bazén na zahradě nemáme jen na ozdobu